Een duidelijke en overzichtelijke werkwijze.

Werkwijze

Wat kunt u van mij verwachten?

 

Mocht u rechtsbijstand of advies willen, dan kunt u hetzij via de mail dan wel telefonisch een afspraak maken voor een bespreking bij mij op kantoor. Vanzelfsprekend kom ik bij u thuis, indien u niet in staat bent te reizen. Ik hecht er aan dat u zich vrij voelt contact met mij op te nemen. Er zijn nog steeds cliënten die mij laten weten dat ze het een grote stap vonden om een afspraak met een advocaat te maken. U hoeft niet te twijfelen: mijn kantoor kent geen drempels en de koffie (of thee) staat altijd klaar!

Eerste bespreking

Een eerste bespreking is bedoeld om te inventariseren of ik iets voor u kan betekenen en zo ja wat ik voor u kan doen. Verder geef ik aan of met mijn werkzaamheden kosten gemoeid zullen zijn.

Opdrachtbevestiging

Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten, dan ontvangt u van mij een opdrachtbevestiging en een brief waarin ik uiteenzet waar mijn rechtsbijstand op ziet. Van alle door mij verzonden en ontvangen stukken, krijgt u vanzelfsprekend een kopie.

Communicatie

Communicatie verloopt veelal via de mail maar ook telefonisch. Indien meerdere gesprekken op kantoor of bij u thuis nodig zijn, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht