Werkwijze

Mocht u rechtsbijstand of advies willen, dan kunt u hetzij via de mail dan wel telefonisch een afspraak maken voor een bespreking bij mij op kantoor. Vanzelfsprekend kom ik bij u thuis, indien u niet in staat bent te reizen. Ik hecht er aan dat u zich vrij voelt contact met mij op te nemen. Er zijn nog steeds cliënten die mij laten weten dat ze het een grote stap vonden om een afspraak met een advocaat te maken. U hoeft niet te twijfelen: mijn kantoor kent geen drempels en de koffie (of thee) staat altijd klaar!

Een eerste bespreking is bedoeld om te inventariseren of ik iets voor u kan betekenen en zo ja wat ik voor u kan doen. Verder geef ik aan of met mijn werkzaamheden kosten gemoeid zullen zijn.

Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten, dan ontvangt u van mij een opdrachtbevestiging en een brief waarin ik uiteenzet waar mijn rechtsbijstand op ziet. Van alle door mij verzonden en ontvangen stukken, krijgt u vanzelfsprekend een kopie.

Communicatie verloopt veelal via de mail maar ook telefonisch. Indien meerdere gesprekken op kantoor of bij u thuis nodig zijn, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!