Liesbeth Poortman- de Boer, jeugdrecht- en letselschadeadvocaat in Groningen.

Radio

Vorige   |  1  |  2  |  3


Schade rellen Haren nauwelijk te verhalen op relschopper

Een van de vragen die in Haren nog niet is beantwoord is wie gaat de schade betalen die honderden relschoppers, waaronder ook inwoners van onze provincie, afgelopen vrijdag hebben aangericht in het dorp. Is dat een verzekeringskwestie, eigen risico van de ondernemers, of kan de schade verhaald worden op de relschoppers? Op dit moment lijkt daar nog geen duidelijk antwoord op.

Vorige   |  1  |  2  |  3


Aanbeveling

“Liesbeth is advocaat met hart en ziel en kan teruggrijpen op een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van kennis. Voor mij is echter veel belangrijker, dat bij Liesbeth het belang van de cliĆ«nt altijd voorop staat.”
Natascha Rocholl

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht