Advocaat Liesbeth in de media. Op de radio en online.

Radio

Pagina   |  1  |  2  |  3  |  Volgende


Lotz en Van Dijken De Podcast L&VD nummer twee Letselschade advocaat Liesbeth...

De eerste gast van Piet en Ismaël in hun spiksplinter nieuwe podcast serie is Liesbeth Poortman- de Boer. Zij is letselschade advocaat en vertelt uitgebreid over haar vak.

Beluister de podcast

DrentheNu: Hoeveel smartengeld is genoeg om onbeschrijfelijk leed te verzachten? Bron: RTV Drenthe

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws. In deze uitzending onder meer: Verzekeraar Univé heeft geprobeerd om minder smartengeld aan een weduwe uit Assen te hoeven betalen omdat haar 54-jarige man, overleden na een auto-ongeluk in 2011, te kort zou hebben geleden. Hij lag drieënhalve maand aan de beademing. Univé bood in eerste instantie 5000 euro.

Beluister het fragment (13:14)

DrentheNu: Het Openbaar Ministerie in Rotterdam gaat het onderzoek naar de dood van de 8-jarige Sharleyne leiden. Bron: RTV Drenthe.

In Drenthe Nu hoort u het laatste regionale nieuws. In deze uitzending onder meer: - Het Openbaar Ministerie in Rotterdam gaat het onderzoek naar de dood van de 8-jarige Sharleyne leiden.

Beluister het fragment (06:40)

Pagina   |  1  |  2  |  3  |  Volgende


Aanbeveling

“Liesbeth is advocaat met hart en ziel en kan teruggrijpen op een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van kennis. Voor mij is echter veel belangrijker, dat bij Liesbeth het belang van de cliĆ«nt altijd voorop staat.”
Natascha Rocholl

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht