PODcast

Luister hier naar de PODcast: Poortman on Demand.

Alle afleveringen beluisteren? Ga dan naar Advocaatliesbeth.nl.

Aflevering 3 - Dodelijke val van Maurycy bleek geen ongeval:

Speelhallen zijn niet veilig voor kinderen. Daar weet de familie Biernacki alles van; zij verloren hun 4 jarige zoontje Maurycy na een metershoge val van een speeltoestel. Dit toestel was niet voorzien van valbescherming. Ook ontbraken matten rondom het toestel.

De NVWA bleek als toezichthouder op speeltoestellen ook ernstig te hebben verzaakt. Zij wist dat de bewuste speelhal in vele opzichten onveilig was maar ging niet over tot verzegeling van de toestellen.

Ik praat met de oom van Maurycy. Hij was voor mij de contactpersoon nu ouders enkel de Poolse taal machtig zijn. 

 

Aflevering 2 - Voormalig politieagent met PTSS:

In deze aflevering spreek ik met René Westerhoff, voormalig politieagent, die gebukt gaat onder een Post Traumatische Stress Stoornis. Trauma na trauma en gewoon weer doorgaan na het volgende incident omdat de plicht roept. Zonder hulphond heeft René geen menswaardig bestaan. “Agenten zijn ook maar mensen met emoties”, o.a. komt dit aan de orde. Vanuit het korps moet veel meer aandacht komen voor deze beroepsziekte, laat dat duidelijk zijn.Aflevering 1 - Introductie:

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedge├»nformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!