Liesbeth Poortman- de Boer, jeugdrecht- en letselschadeadvocaat in Groningen.

Over Liesbeth Poortman

Uw letselschade advocaat: Liesbeth Poortman- de Boer

 

Letselschade en jeugdrecht in Groningen. 


Wie is zij, wie ben ik?

Afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen en al voor het afstuderen een baan in de advocatuur verkregen. In 1996 daadwerkelijk als advocaat gestart en nadat ik mij eerst met de algemene praktijk ben gaan bezighouden (echtscheidingen, letselschadezaken, contractenrecht, algemene voorwaarden, incassozaken) ben ik mij gaan specialiseren in (letsel)schadezaken en jeugdrecht.

Ervaring als advocaat

Na eerst 9 jaren bij een middelgroot kantoor in loondienst te hebben gewerkt, ben ik gedurende een vergelijkbare periode ( vanaf 2004 tot oktober 2013) vennoot/ mede eigenaar van een groot advocatenkantoor geweest. In laatstgenoemde periode heb ik 3 jaren achtereen bestuursfuncties bekleed.

Gaande de tijd ging ik het pure advocatenwerk missen. De nadruk lag te veel op managen, (over) uren draaien en het aansturen en opleiden van collega's. Ik verlangde terug naar wat ik noem "de romantiek van de advocatuur". Kleinschaligheid, weer actief op de inhoud van dossiers en vooral ook de mens achter het dossier in plaats van volledig te worden opgeslokt door "het advocatenbedrijf".

Advocaat en ondernemer

Vanaf oktober 2013 ben ik mij als zelfstandig ondernemer gaan vestigen in het Groningse. Vanuit Forum Advocaten & Rechtsanwalt zet ik mijn praktijk in 2021 voort. Hetgeen mij bij dit kantoor aanspreekt is dat alle aldaar werkzame advocaten, zelfstandig ondernemer zijn en ook de nodige ervaringsjaren in de advocatuur achter zich hebben liggen. Zij zijn, net als ik, binnen onze beroepsuitoefening gepokt en gemazeld maar weten ook het samenwerken met gelijkgestemde professionals zeer te waarderen. In de advocatuur is het hard werken geblazen en wij hebben een solistisch vak. Iedere cliënt verwacht telkens weer dat wij een topprestatie leveren en dat verwachten wij ook van onszelf. Door intensief samen te werken, wordt je geest geslepen en ben je tot meer in staat dan in je eentje. Los hiervan is werken met meer mensen meer fun, hetgeen ook van groot belang is in een beroep zoals wij dat uitoefenen.

Forum Law

Indien u mij als advocaat inschakelt, dan werk ik onder de vlag van Forum Law. 

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht