Schakel mij in voor uw letselschadezaak op basis van no cure no pay.

No cure no pay

Kosteloos bijgestaan worden?

 

Advocaten mogen hun beloning niet laten afhangen van het bereikte resultaat. Dat staat in onze gedragsregels. Sinds januari 2014 mogen uitsluitend letselschade advocaten hun diensten wel op basis van no cure no pay afspraken aanbieden.

No cure no pay

Dit betekent dat een letselschade advocaat slachtoffers en nabestaanden, zolang de aansprakelijkheid niet is komen vast te staan, kosteloos kan bijstaan en dat eerst nadat schade vergoed is door de aansprakelijke partij, de advocaat kosten worden gedeclareerd.

Risicoloos

Slachtoffers en nabestaanden kunnen derhalve risicoloos een beroep op een letselschade advocaat doen. Uiteraard moet de advocaat wel bereid zijn zijn of haar diensten op basis van een no cure no pay afspraak, aan te bieden. Ik ben een advocaat die zeker bereid is een no cure no pay afspraak te maken.

Mocht u menen dat uw zaak zich voor een dergelijke afspraak leent, dan kunt u dit aan mij voorleggen.

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht