No cure no pay

Advocaten mogen hun beloning niet laten afhangen van het bereikte resultaat. Dat staat in onze gedragsregels. Sinds januari 2014 mogen uitsluitend letselschade advocaten hun diensten wel op basis van no cure no pay afspraken aanbieden.

Dit betekent dat een letselschade advocaat slachtoffers en nabestaanden, zolang de aansprakelijkheid niet is komen vast te staan, kosteloos kan bijstaan en dat eerst nadat schade vergoed is door de aansprakelijke partij, de advocaat kosten worden gedeclareerd.

Slachtoffers en nabestaanden kunnen derhalve risicoloos een beroep op een letselschade advocaat doen. Uiteraard moet de advocaat wel bereid zijn zijn of haar diensten op basis van een no cure no pay afspraak, aan te bieden. Ik ben een advocaat die zeker bereid is een no cure no pay afspraak te maken.

Mocht u menen dat uw zaak zich voor een dergelijke afspraak leent, dan kunt u dit aan mij voorleggen.

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!