Liesbeth Poortman- de Boer, jeugdrecht- en letselschadeadvocaat in Groningen.

Zaak Sharleyne

12 februari 2021

Na jarenlang procederen, heeft het gerechtshof op 11 januari 2021 recht gesproken in een afschuwelijke zaak waarin Sharleyne het leven liet. Sharleyne mocht slechts de leeftijd van 8 jaren bereiken. Zoals het Gerechtshof heeft geoordeeld, heeft haar eigen moeder haar vroegtijdige dood op haar geweten. Het voor velen onvoorstelbare is hiermee een feit! Ten tijde van deze strafzaak ben ik hier als advocaat niet meer bij betrokken. Als mens natuurlijk wel. De zogenaamde artikel 12 procedure die ik namens vader (maar eigenlijk namens Sharleyne) heb gevoerd, heeft erin geresulteerd dat de moeder zich inderdaad tegenover de strafrechter voor dit gruwelijke levensdelict heeft moeten verwantwoorden. Moge Sharleyne rusten in vrede! Lees hier de uitspraak

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedge├»nformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht