Altijd heldere voorwaarden. Geen kleine lettertjes. Afspraak is afspraak.

Heldere voorwaarden

Een overeenkomst in klare taal.

 

Op het moment waarop een client een advocaat inschakelt, ontstaat een overeenkomst van opdracht. Een overeenkomst kan mondeling of schriftelijk worden aangegaan. 

Veel mensen vrezen contracten en dan met name de zogenaamde "kleine lettertjes". Door mij opgestelde overeenkomsten zijn volstrekt helder, in die zin dat wordt beschreven waarvoor u bijstand hebt ingewonnen en welke kosten hier mee gemoeid zijn. Door mij worden algemene voorwaarden gehanteerd die kort, transparant en zeer duidelijk zijn.

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht