Cliëntervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van mijn cliënten.

 

Beoordelingen september 2020

 

Cliënt: Anoniem

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mevrouw Liesbeth Poortman mijn zaak behandeld heeft. Ze is zeer betrokken bij de zaak, houdt rekening met de emotionele kanten die er aan kunnen zitten, maar blijft professioneel. Uitstekende communicatie en goed inzicht in het verloop van de werkzaamheden.

Cijfer dienstverlening: 9

 

Cliënt: Loes en Steven

Beste Liesbeth,

Wij hebben jou als heel persoonlijk en betrokken ervaren tijdens onze zaak. Je was oprecht geïnteresseerd, stelde de juiste vragen en voor ons gevoel eindelijk iemand die ons serieus nam. Tijdens de tuchtzaak heb je ons ontzettend goed vertegenwoordigd en op een zeer professionele wijze onze klacht duidelijk gemaakt. Dat wij met jou in contact zijn gekomen en niet zelf de vertegenwoordiging hebben gedaan is iets waar wij achteraf heel tevreden en blij mee zijn. Wij willen jou voor je dienstverlening een 10 geven. Je heb ons tijdens deze zaak niet alleen juridisch bijgestaan maar ons ook geholpen in ons rouwproces. 

Heel erg bedankt voor alles!

met vriendelijke groet,

Loes en Steven.

 

Cliënt: T. Kroes 

Persoonlijk: 9
Betrokken: 9
Professioneel: 10

 

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!