Dit is wat cliënten zeggen over mijn dienstverlening.

Cliëntervaringen

Een kleine selectie van referenties van mijn cliënten.

 

Op deze pagina vindt u ervaringen van mijn cliënten.

 

Beoordelingen 2020-2021

Cliënt: Marnix

Beste Liesbeth,

- Persoonlijk; 10

- Betrokken; 10

- Professioneel; 10

En alle andere elementen ook een tien!

 

Cliënt: J.H. Egbers

Geachte mevrouw Poortman,

Na mijn fietsongeval in december 2019 waarbij ik van achteren ben aangereden heeft mevrouw Femke Niewold mij geadviseerd om mij te concentreren op mijn herstel en vooral zelf geen energie te steken in het verhalen van de schade.

Uw kantoor heeft mij vanaf het eerste moment tot en met de positieve afronding van het dossier vakkundig bijgestaan.

Achteraf bezien heeft het intake gesprek wat ik met u had kort na het ongeval mij direct de overtuiging gegeven dat het wel goed zou komen.

Dat was op dat moment ook precies wat ik nodig had om het vertrouwen in mijzelf weer terug te krijgen na de nare en negatieve ervaring met de veroorzaker van het ongeval. Het gaat overigens op dit moment goed met mij.

Ik wil uw dienstverlening waarderen met een cijfer 9 en zal in voorkomende gevallen uw kantoor zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

J.H. Egberts - januari 2021   

 

Cliënt: Anoniem

Persoonlijk
Ik heb Liesbeth 10 jaar geleden mogen ontmoeten toe ik bij haar aanklopte voor juridische hulp ter zake dienstongeval binnen de Politie. Het eerste contact was persoonlijk en voelde mij serieus genomen.

Betrokken
In de 10 lange proces jaren heb ik geen moment getwijfeld aan haar betrokkenheid en dat van haar team. Er was altijd tijd en ruimte voor het proces maar ook voor persoonlijke zaken.

Professioneel
Ik vind Liesbeth op professioneel vlak zeer gedreven, betrokken, een vastbijter en bovenal een warme en sterke advocate/vrouw

Voor de dienstverlening in algemene zin geef ik het cijfer 9.

Cliënt: Anoniem

Mevrouw poortman is een top advocaat die goed kan luisteren, advies geeft en op emotioneel vlak erg betrokken is geweest met mijn zaak. Zij heeft de stappen altijd goed gecommuniceerd. Waar instanties en overheid het liet afweten heeft ze per direct de zaak opgepakt en actie ondernomen en heeft ze mij bijgestaan in alles wat in haar mogelijkheid lag om mij te helpen.

Mevrouw poortman zou ik aanraden aan mijn familie en vrienden en aan iedereen die een advocaat nodig is. 

Van 1 tot 10 krijgt ze van mij een 10.  

Cliënt: Anoniem

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mevrouw Liesbeth Poortman mijn zaak behandeld heeft. Ze is zeer betrokken bij de zaak, houdt rekening met de emotionele kanten die er aan kunnen zitten, maar blijft professioneel. Uitstekende communicatie en goed inzicht in het verloop van de werkzaamheden.

Cijfer dienstverlening: 9

 

Cliënt: Loes en Steven

Beste Liesbeth,

Wij hebben jou als heel persoonlijk en betrokken ervaren tijdens onze zaak. Je was oprecht geïnteresseerd, stelde de juiste vragen en voor ons gevoel eindelijk iemand die ons serieus nam. Tijdens de tuchtzaak heb je ons ontzettend goed vertegenwoordigd en op een zeer professionele wijze onze klacht duidelijk gemaakt. Dat wij met jou in contact zijn gekomen en niet zelf de vertegenwoordiging hebben gedaan is iets waar wij achteraf heel tevreden en blij mee zijn. Wij willen jou voor je dienstverlening een 10 geven. Je heb ons tijdens deze zaak niet alleen juridisch bijgestaan maar ons ook geholpen in ons rouwproces. 

Heel erg bedankt voor alles!

met vriendelijke groet,

Loes en Steven.

 

Cliënt: T. Kroes 

Persoonlijk: 9
Betrokken: 9
Professioneel: 10

 

Aanbeveling

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een doortastende en goedgeïnformeerde juridische expert die je bij elke stap begeleidt en informeert, waardoor ze echt naast je staat in de kwestie waarin ze je vertegenwoordigt.”
Gerrie Roorda

Overtuigd?

Bent u overtuigd van mijn ervaring, deskundigheid en bedrevenheid? Maak dan een afspraak!

Jeugdrecht- of letselschadeadvocaat nodig in Groningen?

Neem vrijblijvend contact op met liesbeth Poortman- de Boer

Contact

Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring als letselschadeadvocaat en jeugdrechtadvocaat in Groningen ben ik, Liesbeth Poortman- de Boer de aangewezen persoon om u bij te staan.

Meer over mij

Letselschade

Heeft u een specialist nodig op het gebied van letselschade in de omgeving van Groningen? Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Meer over letselschade

Jeugdrecht

Wilt u weten of ik u kan bijstaan als jeugdrechtadvocaat? Neem vrijblijvend, op basis van no cure no pay, contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer over jeugdrecht